För sjuksköterskor

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda en kunnig och professionell kontakt vilket ger dig rätt villkor inför uppdraget. Oavsett var i landet du vill arbeta har du samma kontakt. Vi vet att detta skapar en bra relation och att du får just dina önskemål tillgodosedda. Rätt villkor handlar om dina personliga förutsättningar som du bestämmer tillsammans med oss före ditt uppdrag.

För att lyckas med vår bemanning och ge dig rätt förslag behöver vi följande dokument: CV, inkl alla personuppgifter. Din CV ska innehålla formella och informella kompetenser, utbildningar och din yrkeserfarenhet. Vi behöver också kopia på legitimation, eventuell vidareutbildning, referensbrev eller referenser samt vidimerad id-handling.

Vi kommer att kalla dig till en intervju, antingen via Skype eller liknande eller ett personligt möte. Det är ett krav från samtliga kunder att vi kan uppvisa ovanstående dokumentation, utan dessa blir våra presentation ogiltigförklarade och då kan vi inte få uppdraget.

 

Praktiska frågor kring boende, resor, kundspecifika krav och ersättningar kring uppdragen kan du snabbt få svar på genom att kontakta en konsultchef nedan. Vi lägger ut en del av de uppdrag vi arbetar med just nu men inte alla.

Vill du ha aktuella uppdrag eller lämna in perioder du kan arbeta får du gärna kontakta oss eller fyll i intresseanmälan, se meny längst upp.

Vi ser fram emot ett samarbete!

Kontakta oss

Marie Trulsson-Lindh

Konsultchef Sjuksköterskebemanning

Telefon: 0455-61 80 51

Mobil / SMS: 0733-68 30 51

Camilla Wikström

Konsultchef Sjuksköterskebemanning

Telefon: 0455-34 40 83

Mobil / SMS: 0766-77 67 05

Jenny Hagström

Kontorschef/ Konsultchef sjuksköterskor och läkare

Telefon: 0455-61 80 55

Mobil / SMS: 0733-68 30 55